Trailer: Nieuwe trailer en DLC plannen Evil Genius 2 onthuld

Geplaatst: 17 maart 2021 11:02
Aangepast: 17 maart 2021 11:02

Er is een nieuwe cinematische trailer van Evil Genius 2 onthuld. Ook zijn de DLC plannen voor na de release bekendgemaakt.

De releasedatum van Evil Genius 2 nadert snel. Rebellion Software vond het dan ook hoog tijd om de plannen voor na de release bekend te maken. Evil Genius 2: World Domination krijgt na de release namelijk nog DLC die nieuwe content aan de game toevoegt. Na de release krijgt de game nog een Campaign Pack die een nieuwe campaign met een nieuwe Genius toevoegt. Ook komen er daarna nog meer nieuwe packs die nieuwe items, Minions en Henchmen toevoegen. Deze zijn te verkrijgen via een Season Pass. Ook heeft ontwikkelaar Rebellion Games onthuld dat Evil Genius 2 op release een fotomodus krijgt. Deze fotomodus stelt je in staat om toffe screenshots van je game te maken en te bewerken met onder andere filters. Tot slot is er ook een nieuwe cinematische trailer onthuld. Eerder hebben we al gameplaybeelden van Evil Genius 2 mogen zien, maar deze nieuwe trailer focust zich meer op de speelbare schurken van de game.

Evil Genius 2: World Domination verschijnt 30 maart voor de pc.

Bron: Rebellion Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Evil Genius 2: World Domination

Series

-

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

30 maart 2021

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord