Little Nightmares II

  • Ontwikkelaar Tarsier Studios
  • Eerste releasedatum 11 februari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer en console-demo voor Little Nightmares II

Onlangs is een nieuwe trailer voor Little Nightmares II uitgekomen. Ook is nu een console-demo van de game beschikbaar.

De release van Little Nightmares II is nog maar minder dan een maand van ons verwijderd. Tarsier Studios en Bandai Namco Entertainment maken ons alvast lekker voor de release door het nieuwe jaar te vieren met toffe Little Nightmares II nieuwtjes. Zo heeft de game een nieuwe trailer gekregen, waarin we de creepy sfeer van de game goed kunnen zien. Daarnaast maakt Bandai Namco ook bekend dat er een speelbare demo op de consoles is verschenen. Eerder was al een pc-demo van Little Nightmares II beschikbaar, maar fans die een PlayStation 4, Xbox One of Nintendo Switch hebben, kunnen de demo nu ook uitproberen. Daarnaast kun je via Bandai Namco ook heel wat goodies winnen. Zo wordt er een speciale Nintendo Switch weggegeven en kun je de originele Little Nightmares winnen voor op Steam. Daarnaast is ook een Little Nightmares II comic uitgebracht en krijgt de game een hele kledinglijn aan merchandise. Voor fans dus genoeg om naar uit te kijken.

Little Nightmares II verschijnt 11 februari voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?