Trailer: Nieuwe trailer Empire of Sin toont overgrootmoeder van ontwikkelaar

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2020 09:28

Op Moederdag is er een wel hele bijzondere trailer van Empire of Sin verschenen. Deze nieuwe trailer toont namelijk de overgrootmoeder van ontwikkelaar John Romero.

Tijdens de E3 van vorig jaar werd Empire of Sin aangekondigd. Deze game, waarin je een van veertien unieke criminele grootheden kunt spelen, bevat grote namen als Al Capone. Een van deze veertien bazen is echter iets minder bekend, maar heeft wel een band met ontwikkelaar John Romero. Romero, die de game ontwikkelt samen met zijn vrouw, kennen we voornamelijk van zijn werk als ontwikkelaar en medeoprichter van id Software. Zijn overgrootmoeder is echter ook een beroemdheid. Elvira Morales had namelijk een heel imperium aan bordelen in Mexico en Amerika. Om die reden besloot Romero zijn overgrootmoeder in de game te implementeren.

Empire of Sin staat gepland voor een release in de herfst van dit jaar.

Bron: Paradox Interactive
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Empire of Sin

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

1 december 2020

Ontwikkelaar

Romero Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord