Trailer: Nieuwe trailer DwarfHeim toont gameplay

Geplaatst: 8 april 2020 19:00

Er is een gameplaytrailer onthuld voor Dwarfheim door uitgever Merge Games. In de korte trailer wordt er getoond wat je van de game kunt verwachten.

DwarfHeim is een co-op RTS-game waar een groep dwergen moet zien te overleven in de wildernis. Met de grondstoffen die er te vinden zijn moet een stad worden gebouwd. De dwergen zullen geen vrede kennen, want de stad moet verdedigd worden tegen trollen en groepen dwergen die door andere spelers worden bestuurd. Samenwerken met je partner speelt een grote rol als je als overwinnaar bekroond wil worden. De trailer laat zien dat er drie stijlen zijn waaruit de spelers moeten kiezen. Dit zijn de mijnwerkers, de bouwers en vechters.

Dwarfheim verschijnt in de herfst van 2020 voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DwarfHeim

Series

-

Uitgever

Merge Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

22 oktober 2020

Ontwikkelaar

Pineleaf Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord