DwarfHeim
  • ONTWIKKELAAR Pineleaf Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM Q3 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer DwarfHeim toont gameplay

Er is een gameplaytrailer onthuld voor Dwarfheim door uitgever Merge Games. In de korte trailer wordt er getoond wat je van de game kunt verwachten.

DwarfHeim is een co-op RTS-game waar een groep dwergen moet zien te overleven in de wildernis. Met de grondstoffen die er te vinden zijn moet een stad worden gebouwd. De dwergen zullen geen vrede kennen, want de stad moet verdedigd worden tegen trollen en groepen dwergen die door andere spelers worden bestuurd. Samenwerken met je partner speelt een grote rol als je als overwinnaar bekroond wil worden. De trailer laat zien dat er drie stijlen zijn waaruit de spelers moeten kiezen. Dit zijn de mijnwerkers, de bouwers en vechters.

Dwarfheim verschijnt in de herfst van 2020 voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?