Doraemon Story of Seasons
  • ONTWIKKELAAR Marvelous Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe trailer Doraemon Story of Seasons laat landbouwsysteem zien

De nieuwe trailer voor Doraemon Story of Seasons laat het landbouwsysteem zien. Landbouw is een belangrijk onderdeel van de game.

In de Story of Seasons-games gaat het natuurlijk vooral om de landbouw. De nieuwe trailer voor Doraemon Story of Seasons laat dan ook precies zien hoe dit werkt. Zo zien we hoe Nobita het land omploegt en raapzaadjes strooit. Geef de zaadjes regelmatig water en je ziet de rapen mooi groot worden. Daarna kun je ze oogsten en verkopen. Tevens zien we dat de geoogste gewassen een bepaalde kwaliteit hebben. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer het waard is. In Doraemon Story of Seasons zijn er verschillende gewassen die je kunt verbouwen. Zo zien we in de trailer onder andere aardbeien, bieten, aardappelen, aubergines en verschillende bloemen.

Doraemon Story of Seasons verschijnt deze herfst voor de Nintendo Switch en pc via Steam.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?