Trailer: Nieuwe trailer Darksiders Genesis legt vaardigheden systeem uit

Geplaatst: 21 november 2019 15:20
Aangepast: 21 november 2019 20:37

Er is een nieuwe video verschenen over Darksiders Genesis. De video die gedeeld werd op het Darksiders YouTube-kanaal geeft meer informatie over de vaardigheden van de personages en de Creature Cores.

Darksiders Genesis werd eerder dit jaar aangekondigd en heeft sindsdien een aantal nieuwe videos gekregen om het verhaal duidelijk te maken. De korte video die nu is gedeeld geeft meer inzicht over de vaardigheden en aanvallen van Strife en War, twee ruiters van de Apocalyps. Tijdens het vechten laten vijanden Cores vallen die gebruikt worden om vaardigheden te versterken. Een van de voorbeelden die wordt gegeven is het verhogen van de levensbalk en de schade die je wapens aanrichten. Patrick en Rudy hadden tijdens Gamescom al de mogelijkheid om Darksiders Genesis uit te proberen.

Darksiders Genesis verschijnt op 5 december voor de pc en Google Stadia. Op 14 februari 2020 verschijnt de game ook voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darksiders Genesis

Series

Darksiders

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

5 december 2019

Ontwikkelaar

Airship Syndicate Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord