Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Indie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Cris Tales toont personages

Ook Cris Tales was aanwezig tijdens de Future Games Show. Deze nieuwe trailer toont de verschillende personages van de game.

Tijdens de Future Games Show van afgelopen zomer werd Cris Tales onthuld. Deze indiegame haalt haar inspiratie uit klassieke JRPG's en heeft een bijzondere visuele stijl. Tijdens de eerste Future Games Show van dit jaar zijn er nieuwe beelden van de game getoond. In deze nieuwe trailer zien we de verschillende personages en hun classes die we straks kunnen spelen. Zo zien we in de trailer de Time Mages Crisbell en Willhelm, de Fighter Cristopher, de wijze kikker Mattias, de Android JKR-721 en de Wildcard Zas.

Cris Tales verschijnt in juli voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

BRON GamesRadar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?