Catherine: Full Body

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 3 september 2019
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Catherine: Full Body laat je nachtmerries beleven

Als je last hebt van nachtmerries, kijk dan maar even weg. De nieuwe trailer van Catherine: Full Body laat je namelijk nachtmerries beleven.

In Catherine: Full Body draait het om Vincent, die elke nacht in een nachtmerrie belandt omdat hij is vreemdgegaan op zijn vriendin. Elke nacht moet hij een grote toren zien te beklimmen om uit de nachtmerrie te ontsnappen. In de nieuwste trailer van de game zien we dan ook hoe Vincent in een nachtmerrie belandt en strijdt tegen de grote blokkentoren. Tevens kunnen we een nieuwe cutscene zien met Rin, het nieuwe personage dat in deze versie wordt geïntroduceerd.

Catherine: Full Body verschijnt 3 september op de PlayStation 4.

BRON Atlus

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?