Trailer: Nieuwe trailer Bravely Default II toont Rimedahl

Geplaatst: 14 januari 2021 10:47
Aangepast: 14 januari 2021 10:48

Square Enix heeft onlangs een nieuwe trailer van Bravely Default II online gezet. Deze nieuwe trailer toont ons het land van Rimedahl.

Tijdens The Game Awards in 2019 werd Bravely Default II aangekondigd. De game is, ondanks de naam, geen sequel van het origineel, maar een geheel nieuw verhaal in een nieuwe wereld en met nieuwe personages. Ontwikkelaar Square Enix heeft onlangs een nieuwe trailer van de game vrijgegeven. In deze trailer kunnen we het land van Rimedahl zien en een aantal van de belangrijke personages die we daar kunnen tegenkomen. Rimedahl is een besneeuwd gebied dat duizend jaar geleden werd gered door een draak. Ook zien we in de trailer een aantal personages en nieuwe Jobs. Zo heeft het personage Martha bijvoorbeeld de Dragoon Job, waarmee ze met een lange speer over het strijdveld springt en danst.

Bravely Default II verschijnt 26 februari voor de Nintendo Switch. In mijn preview van Bravely Default II kun je lezen wat je ongeveer van de game kunt verwachten.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bravely Default II

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord