Bravely Default II

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 26 februari 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Bravely Default II toont Rimedahl

Square Enix heeft onlangs een nieuwe trailer van Bravely Default II online gezet. Deze nieuwe trailer toont ons het land van Rimedahl.

Tijdens The Game Awards in 2019 werd Bravely Default II aangekondigd. De game is, ondanks de naam, geen sequel van het origineel, maar een geheel nieuw verhaal in een nieuwe wereld en met nieuwe personages. Ontwikkelaar Square Enix heeft onlangs een nieuwe trailer van de game vrijgegeven. In deze trailer kunnen we het land van Rimedahl zien en een aantal van de belangrijke personages die we daar kunnen tegenkomen. Rimedahl is een besneeuwd gebied dat duizend jaar geleden werd gered door een draak. Ook zien we in de trailer een aantal personages en nieuwe Jobs. Zo heeft het personage Martha bijvoorbeeld de Dragoon Job, waarmee ze met een lange speer over het strijdveld springt en danst.

Bravely Default II verschijnt 26 februari voor de Nintendo Switch. In mijn preview van Bravely Default II kun je lezen wat je ongeveer van de game kunt verwachten.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?