Trailer: Nieuwe trailer Ary and the Secret of Seasons onthuld

Geplaatst:

Modus Games heeft een nieuwe trailer voor Ary and the Secret of Seasons onthuld. De korte trailer toont een aantal van de features die in de game zitten.

Het meisje Ary heeft de hoofdrol in een wereld waarin de seizoenen opeens veranderen. De oneindige winter in haar eigen gebied, veranderd opeens in een oneindige zomer. In de trailer is te zien hoe Ary verkleed als jongen de wijde wereld intrekt. Met behulp van een winterkristal krijgt ze de kracht om ijs op te roepen, wat haar helpt om lastige plekken te bereiken. Spelers moeten niet alleen de natuurkrachten gebruiken, maar ook vijanden verslaan met het zwaard of de katapult. Ary and the Secret of Seasons werd eerder dit jaar nog uitgesteld, maar heeft ondertussen al een nieuwe releasedatum gekregen.

Ary and the Secret of Seasons verschijnt op 1 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ary and the Secret of Seasons

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

1 september 2020

Ontwikkelaar

Exiin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord