Check hier alle E3 2021-content

Total War: Warhammer III

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum Q4 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Total War: Warhammer III gameplay showcase

Creative Assembly heeft een uitgebreide gameplay video uitgebracht voor Total War: Warhammer III. In de video laten ze al iets zien van de nieuwe game modus in de game.

Afgelopen februari werd Total War: Warhammer III nog aangekondigd, de game die de afsluiting van de trilogie zal zijn. Tijdens een speciaal evenement op het officiële Total War-account op YouTube werd eerst gameplay van dit nieuwe deel getoond. Creative Assembly liet toen een gevecht tussen de legers van Kislev en de krachten van Khorne zien. In deze gameplay video kun je kennismaken met een intense nieuwe game modus, Survival Battle. In Survival Battle betreed je het domein van een van de vier goden van Chaos in een poging om de mensheid te bevrijden uit de klauwen van corruptie. Het doel is om verschillende controlepunten over te nemen totdat je de vijandelijke basis bereikt en de generaal verslaat. Ondertussen zullen enorme golven vijanden je doel in de weg staan.

Total War: Warhammer III komt dit jaar uit op pc.

BRON Creative Assembly

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?