Trailer: Nieuwe Tekken 7 trailers tonen Armor King, Marduk en Negan

Geplaatst:

Gisterenavond tijdens de finale van Tekken World Tour in Amsterdam zijn een aantal nieuwe trailers voor Tekken 7 onthuld. Deze trailers tonen nieuwe personages Armor King en Marduk en laten de eerste beelden zien van Negan.

Via season pass 2 hebben fans eerder al personages Lei en Anna kunnen toevoegen aan hun roster. Vanaf vandaag zijn Armor King en Craig Marduk toegevoegd aan de game. Hun reveal trailers kun je hieronder bekijken. In de trailer van Armor King is nog een nieuw personage te zien dat haar opwachting maakt in Tekken 7. Julia Chang uit Tekken 3 maakt namelijk ook deel uit van de season pass. Tevens is een nieuwe gameplay trailer onthuld voor de eerder aangekondigde Negan, uit The Walking Dead. Hierin is te zien hoe hij zijn bekende knuppel Lucille als wapen gebruikt. Met de toevoeging van deze vier personages is season pass 2 compleet.

Tekken 7 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Personages Armor King en Marduk zijn vanaf vandaag beschikbaar. Julia en Negan hebben momenteel nog geen exacte releasedatum, maar worden later toegevoegd.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 7

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 juni 2017

Ontwikkelaar

Namco Bandai

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord