Trailer: Nieuwe story trailer voor Shin Megami Tensei V

Geplaatst: 15 juli 2021 16:42

Er is een nieuwe story trailer online gekomen voor Shin Megami Tensei V, die ons al wat meer laat zien van de verhaallijn van de game.

De nieuwe game voor de Nintendo Switch staat gepland voor een release op 12 november en hij is nu al vooruit te bestellen. De nieuwe trailer focust vooral op de verhaallijn van Shin Megami Tensei V, maar laat ook al een paar gameplay beelden zien. De game volgt de protagonist die tijdens zijn wandeling naar huis een gruwelijke moord meemaakt. Hij wordt wakker in Tokyo, maar niet zoals hij de stad gewend is. Het is namelijk veranderd in een post-apocalyptische woestenij die nu de naam Da'at gekregen heeft. De omgeving zit vol met bloeddorstige demonen en hij wordt nog net op tijd gered door een Nahonbino, een kruising tussen een demon en een mens.

Shin Megami Tensei V komt uit op 12 november voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shin Megami Tensei V

Series

-

Uitgever

Atlus

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

12 november 2021

Ontwikkelaar

Atlus

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord