Shin Megami Tensei V

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 12 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe story trailer voor Shin Megami Tensei V

Er is een nieuwe story trailer online gekomen voor Shin Megami Tensei V, die ons al wat meer laat zien van de verhaallijn van de game.

De nieuwe game voor de Nintendo Switch staat gepland voor een release op 12 november en hij is nu al vooruit te bestellen. De nieuwe trailer focust vooral op de verhaallijn van Shin Megami Tensei V, maar laat ook al een paar gameplay beelden zien. De game volgt de protagonist die tijdens zijn wandeling naar huis een gruwelijke moord meemaakt. Hij wordt wakker in Tokyo, maar niet zoals hij de stad gewend is. Het is namelijk veranderd in een post-apocalyptische woestenij die nu de naam Da'at gekregen heeft. De omgeving zit vol met bloeddorstige demonen en hij wordt nog net op tijd gered door een Nahonbino, een kruising tussen een demon en een mens.

Shin Megami Tensei V komt uit op 12 november voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?