The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe schattige trailer The Legend of Zelda: Link's Awakening onthuld

Nintendo heeft een nieuwe schattige trailer van The Legend of Zelda: Link's Awakening onthuld. Deze trailer toont een overzicht van de game.

The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt volgende week. De game is een remake van de GameBoy-klassieker uit 1993. Nintendo heeft onlangs een nieuwe trailer van de game uitgebracht waarin we een overzicht van de game kunnen zien. Zo kunnen we Koholint Island een beetje verkennen en kunnen we ook zien welke wapens en voorwerpen Link allemaal tot zijn beschikking heeft. De trailer zit vol informatie over wat we zomenteen van de game mogen verwachten en hij zit natuurlijk ook vol met schattigheid.

The Legend of Zelda: Link's Awakening verschijnt 20 september voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?