Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe Resident Evil Village gameplay-video

IGN heeft een gameplay-video van vijf minuten gepubliceerd van de survival horror-game Resident Evil Village op PlayStation 4 Pro. Dit is het begin van een maand waarin IGN exclusief nieuws over Resident Evil Village naar buiten mag brengen.

De trailer laat zien hoe je in de game door kasteel Dimitrescu kan sluipen. Ook geeft het een korte kijk op hoe je kan vechten wanneer je wordt belaagd door vijanden in het kasteel. Natuurlijk zit de populaire Lady Dimitrescu met haar grote gedaante ook in de video. Tijdens een cutscene waarin Lady Dimitrescu aan de telefoon spreekt met de mysterieuze Moeder Miranda, is rechts onderin te zien dat je de cutscene kan overslaan of een fotomodus kan openen. Dit is in tegenstelling tot Resident Evil 7 die geen fotomodus heeft.

Resident Evil Village is beschikbaar vanaf 7 mei voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

BRON IGN

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?