The Dark Pictures Anthology: Little Hope
  • ONTWIKKELAAR Supermassive Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 30 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe releasedatum The Dark Pictures: Little Hope

Er is eindelijk een nieuwe releasedatum van The Dark Pictures: Little Hope bekend. De game verschijnt in oktober.

Vorige maand werd bekendgemaakt dat The Dark Pictures: Little Hope werd uitgesteld. Dit werd, zoals bij meerdere games dit jaar, gedaan vanwege de coronapandemie. Toentertijd werd wel aangegeven dat de game ergens deze herfst zou gaan verschijnen, maar een releasedatum stond nog niet vast. Uitgever Bandai Namco heeft nu middels een speciale trailer de nieuwe releasedatum onthuld. Deze staat gepland voor eind oktober. Je kunt de game nu alvast vooruitbestellen, waarmee je ook nog eens vroegtijdig toegang krijgt tot The Curator's Cut.

The Dark Pictures: Little Hope verschijnt 30 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?