Trailer: Nieuwe Rage 2 trailer brengt eerbetoon aan Wasteland Superhero

Geplaatst:
Aangepast: 7 maart 2019 20:06

Het duurt nog een paar maanden voor RAGE 2 in de winkels ligt, maar de marketingmolen rondom de game is al in volle gang. Zo heeft Bethesda een nieuwe trailer online gezet waarin de Wasteland Superhero in het zonnetje wordt gezet.

Die Wasteland Superhero is niemand minder dan... jij. In de trailer is onder meer te zien met welk arsenaal jij je superhelden status moet zich te verkrijgen. Zo wordt onder meer gezegd dat je meer speeltjes tot je beschikking hebt dan die andere superheld, Batman. Veel van die speeltjes krijgen in deze trailer wat airplay. De één na de andere vijand wordt op gruwelijke wijze naar het hiernamaals doorverwezen. In de preview vertelde Patrick Meurs je al dat hij behoorlijk vrolijk werd van zijn speelsessie.

RAGE 2 is vanaf 14 mei 2019 verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RAGE 2

Series

RAGE

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasedatum

14 mei 2019

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord