Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe Pokémon Zarude wordt toegevoegd aan Sword & Shield

Hij werd al meerdere malen in spanning gebracht, maar hier is het beest dan eindelijk. Zarude is de nieuwe mytische Pokémon die naar Pokémon Sword en Shield komt.

Het design doet denken aan een baviaan. Hij is een mix van het gras en dark type, met als ability Leaf Guard. Deze vaardigheid zorgt ervoor dat Zarude geen status problemen oploopt tijdens heftig zonlicht. De beschrijving van de video geeft aan dat de aap een snelle aanvaller is en slingert rond in bomen als het zijn vijanden confronteert. Wanneer Zarude uit komt is nog niet bekend, maar het is mogelijk dat de Pokémon samen met de nieuwe DLC voor Pokémon Sword en Shield uitkomt.

Pokémon Sword & Shield zijn beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Pokémon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?