Trailer: Nieuwe party-game Aeolis Tournament aangekondigd

Geplaatst:

De Indie-studio Beyond Fun Studio heeft met een trailer een nieuwe party-game aangekondigd. Met Aeolis Tournament is het tijd om je vrienden weer dwars te zitten tijdens een avondje op de bank.

Aeolis Tournament is een party-game die gericht is op één tot acht spelers. De trailer geeft een preview van de verschillende modes die de game kent, zo wordt er voetbal gespeeld en trefbal met een explosief randje. Wat alle gamemodes met elkaar gemeen hebben is het kanon dat elk character heeft. Hiermee wordt niet alleen de voetbal weggeblazen, maar kun je ook spelers achteruit blazen en van de map af laten vliegen. De game is geschikt voor lokale multiplayer en co-op en komt met een tournament modus.

Aeolis Tournament verschijnt op 3 April 2020 voor de Nintendo Switch en de pc via Steam. De PlayStation 4 en Xbox One worden later toegevoegd, maar een specifieke datum is nog niet gegeven.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aeolis Tournament

Series

-

Uitgever

Beyond Fun Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Beyond Fun Studio

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord