Check al onze gamescom content hier!
One Piece: World Seeker
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe One Piece: World Seeker trailer onthult Zoro

Uitgever Bandai Namco Entertainment heeft op diens YouTube-kanaal een nieuwe trailer geplaatst waarin te zien is dat Zoro een speelbaar personage is in The Void Mirror Prototype DLC.

De trailer neemt nog geen halve minuut van je tijd in beslag en geeft ook vrij weinig prijs, behalve dat Zoro dus een speelbaar personage is in de eerste uitbreiding van de game. Onze eigen Philip had gemengde gevoelens tijdens het reviewen van One Piece: World Seeker, maar wellicht dat deze aanstaande uitbreiding hem meer kan bekoren. De DLC speelt zich af op een compleet nieuwe locatie en biedt zo'n vier uur aan extra content. Gezien het feit dat The Void Mirror Prototype wordt uitgebracht als episode 1, is het aannemelijk dat er meer uitbreidingen gaan volgen.

The Void Mirror Prototype DLC wordt komende zomer verwacht voor alle versies van One Piece: World Seeker.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?