Trailer: Nieuwe One Piece: World Seeker trailer onthult Zoro

Geplaatst:

Uitgever Bandai Namco Entertainment heeft op diens YouTube-kanaal een nieuwe trailer geplaatst waarin te zien is dat Zoro een speelbaar personage is in The Void Mirror Prototype DLC.

De trailer neemt nog geen halve minuut van je tijd in beslag en geeft ook vrij weinig prijs, behalve dat Zoro dus een speelbaar personage is in de eerste uitbreiding van de game. Onze eigen Philip had gemengde gevoelens tijdens het reviewen van One Piece: World Seeker, maar wellicht dat deze aanstaande uitbreiding hem meer kan bekoren. De DLC speelt zich af op een compleet nieuwe locatie en biedt zo'n vier uur aan extra content. Gezien het feit dat The Void Mirror Prototype wordt uitgebracht als episode 1, is het aannemelijk dat er meer uitbreidingen gaan volgen.

The Void Mirror Prototype DLC wordt komende zomer verwacht voor alle versies van One Piece: World Seeker.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece: World Seeker

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord