Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe Mortal Kombat 11-trailer toont DLC

NetherRealm Studios heeft tijdens gamescom een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin we de nieuwste personages zien van het Kombat Pack.

Mortal Kombat 11 had al de eerste vier DLC-personages vrijgegeven met de Shang Tsung trailer, maar nu weten we de resterende twee vechtersbazen ook. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger keert terug voor zijn rol als de Terminator T-800. Naast de killer robot, maakt ook de Joker zich klaar voor wat potjes Mortal Kombat. Het einde van de trailer toont ook de datums van de Terminator, Sindel, Joker en Spawn. Verrassend genoeg verschijnt Ash Williams van de Evil Dead-serie niet in het eerste DLC-pakket, terwijl er wel naar hem gehint werd.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Shang Tsung en Nightwolf zijn al bespeelbaar, terwijl de andere vechters op verschillende datums uitkomen.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram NoteboomOns Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?