Monster Hunter World: Iceborne
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe monsters in Monster Hunter World: Iceborne trailer

Capcom heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld van Monster Hunter World: Iceborne. In de trailer krijgen we onder meer nieuwe monsters in actie te zien.

De bèta-fase van Monster Hunter World: Iceborne is pas net achter de rug, maar Capcom heeft alweer een nieuwe trailer gelanceerd. Op deze nieuwe beelden zijn voor het eerst nieuwe monsters te zien en vangen we een glimp op van de nieuwe Gathering Hub, waarin jagers zich kunnen voorbereiden op hun komende avontuur. De grote uitbreiding van Monster Hunter World bevat bovendien subsoorten van de monsters die we kennen uit de originele game.

Monster Hunter World: Iceborne is vanaf 6 september verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?