Trailer: Nieuwe MMORPG Crimson Desert aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 20:19

Tijdens de G-star2019 heeft de gamestudio Pearl Abyss de nieuwe MMORPG Crimson Desert aangekondigd. Op hun YouTube-kanaal werd vervolgens de trailer gedeeld.

Pearl Abyss is voornamelijk bekend van hun MMORPG Black Desert Online die binnenkort verschijnt voor de mobiele telefoon. De trailer die verscheen met de aankondiging focust op het hoofdpersonage Macduff die samen met zijn huurlingen moet overleven op het continent Pywell. Hierdoor is de trailer gericht op het verhaal en worden er geen gameplay details onthuld. Het is wel bekend dat Crimson Desert een prequel is van hun eerste MMORPG Black Desert Online en een singleplayer campagne bevat.

Een releasedatum voor Crimson Desert is niet vrijgegeven. Wel verschijnt er een beta voor de pc en consoles in 2020.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crimson Desert

Series

-

Uitgever

Pearl Abyss

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Pearl Abyss

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord