Trailer: Nieuwe Marvel game in aantocht; Midnight Suns

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2021 23:22

Firaxis heeft een Marvel licentie in handen gekregen, de ontwikkelaar werkt namelijk aan een tactische RPG in het Marvel Universum, genaamd: Marvel's Midnight Suns.

Gamescom Opening Night Live opent sterk. Na de onthulling van de Saints Row Remake krijgen we namelijk kakelverse beelden van Marvel's Midnight Suns te zien. In de trailer zien we hoe onder andere Doctor Strange, Ghostrider, Wolverine, Blade en vele anderen het strijdtoneel betreden. Gameplay zien we helaas nog niet, maar ik heb wel ander goed nieuws. Marvel's Midnight Suns krijgt namelijk op 1 september aanstaande de eerste gameplaybeelden en er is zelfs al een releasedatum bekend!

Marvel's Midnight Suns moet op 22 maart van 2022 verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Bron: gamescom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord