Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe map voor Valorant onthuld

Valorant spelers kunnen binnenkort naar een zonnig stadje in de Caraïben. Riot Games heeft namelijk de map Breeze onthuld via een trailer.

Momenteel zijn er vijf mappen in Valorant, maar binnenkort komt daar verandering in. De map Breeze is nu officieel aangekondigd door Riot Games en verschijnt in ACT III. De nieuwe map heeft een zonnig sfeertje, omdat het gelegen is in het in het Caraïbisch gebied. Verken het strand, de grotten en het oude fort met daarin een klein stadje. Door de vele gebouwen en obstakels zijn er genoeg mogelijkheden om spelers stiekem neer te knallen. Benieuwd hoe de map er precies uitziet? Dat is te bekijken in de trailer hieronder.

Valorant is gratis te spelen op de pc. De nieuwe map Breeze verschijnt met Act III.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?