Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe informatie Pokémon Shield Galarian Ponyta vrijgegeven

Er is meer informatie verschenen over de Pokémon Galarian Ponyta. Via het officiële Pokémon YouTube-kanaal werd er een trailer vrijgegeven die meer details over de nieuwe Pokémon geeft.

Tijdens de vierentwintig uur durende livestream konden we al kennismaken met Galarian Ponyta, maar werd alleen de Pokémon onthuld. De trailer die vandaag werd vrijgegeven, laat de verschillende krachten van Galarian Ponyta zien. Zo zorgt de kracht Pastel Veil ervoor dat de Pokémons tijdens een gevecht niet vergiftigd kunnen worden en geneest het de vergiftiging als het al gebeurd is. Ook het verhaal achter de kleuren van de Pokémon is nu duidelijk. De Galarian Ponyta neemt namelijk de levensenergie van zijn omgeving over en slaat dit op in zijn manen. Hoe meer energie er in de lucht hangt, hoe meer kleuren en glitters de manen heeft. Galarian Ponyta is alleen te vinden in Pokémon Shield.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?