Trailer: Nieuwe informatie Pokémon Shield Galarian Ponyta vrijgegeven

Geplaatst: 10 oktober 2019 09:54
Aangepast: 10 oktober 2019 09:54

Er is meer informatie verschenen over de Pokémon Galarian Ponyta. Via het officiële Pokémon YouTube-kanaal werd er een trailer vrijgegeven die meer details over de nieuwe Pokémon geeft.

Tijdens de vierentwintig uur durende livestream konden we al kennismaken met Galarian Ponyta, maar werd alleen de Pokémon onthuld. De trailer die vandaag werd vrijgegeven, laat de verschillende krachten van Galarian Ponyta zien. Zo zorgt de kracht Pastel Veil ervoor dat de Pokémons tijdens een gevecht niet vergiftigd kunnen worden en geneest het de vergiftiging als het al gebeurd is. Ook het verhaal achter de kleuren van de Pokémon is nu duidelijk. De Galarian Ponyta neemt namelijk de levensenergie van zijn omgeving over en slaat dit op in zijn manen. Hoe meer energie er in de lucht hangt, hoe meer kleuren en glitters de manen heeft. Galarian Ponyta is alleen te vinden in Pokémon Shield.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Shield

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord