Trailer: Nieuwe Heroes of The Storm hero Orphea onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2018 14:30

Tijdens de openingsceremonie van BlizzCon is een nieuwe hero voor Heroes of the Storm aangekondigd. In de trailer is Orphea te zien, een jonge meid die uit de Nexus schijnt te komen.

Er is nog niet veel bekend rondom de nieuwste hero van Heroes of the Storm, maar de trailer wijst erop dat Orphea als eerste personage niet uit een andere Blizzard-game komt. In de trailer is te zien hoe zij met de Raven Lord in gevecht gaat. Daar Orphea niet bekend is van een van de andere Blizzard games en zij in de trailer praat over 'haar Nexus', is het aannemelijk dat zij een origineel Heroes of the Storm personage is en de game een eigen achtergrondverhaal krijgt. We zullen spoedig meer weten.

Orphea, de nieuwste Heroes of the Storm hero, is binnenkort gratis verkrijgbaar voor iedereen die een BlizzCon Virtual Ticket heeft.

Bron: Blizzcon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Heroes of the Storm

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2015

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord