Heroes of the Storm
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 juni 2015
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe Heroes of The Storm hero Orphea onthuld

Tijdens de openingsceremonie van BlizzCon is een nieuwe hero voor Heroes of the Storm aangekondigd. In de trailer is Orphea te zien, een jonge meid die uit de Nexus schijnt te komen.

Er is nog niet veel bekend rondom de nieuwste hero van Heroes of the Storm, maar de trailer wijst erop dat Orphea als eerste personage niet uit een andere Blizzard-game komt. In de trailer is te zien hoe zij met de Raven Lord in gevecht gaat. Daar Orphea niet bekend is van een van de andere Blizzard games en zij in de trailer praat over 'haar Nexus', is het aannemelijk dat zij een origineel Heroes of the Storm personage is en de game een eigen achtergrondverhaal krijgt. We zullen spoedig meer weten.

Orphea, de nieuwste Heroes of the Storm hero, is binnenkort gratis verkrijgbaar voor iedereen die een BlizzCon Virtual Ticket heeft.

BRON Blizzcon

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?