Trailer: Nieuwe Hello Neighbor 2 trailer toont nieuwe gameplay

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer voor Hello Neighbor 2 verschenen die meer gameplay laat zien. Het vervolg wordt later dit jaar verwacht voor Xbox Series X en PC.

De trailer kwam voorbij tijdens de PC Gaming Show van de E3 2021. Hij volgt een journalist die probeert de sinistere buurman Mr. Peterson te onderzoeken door booby traps te plaatsen en hem te besluipen bij het douchen. En uiteraard wordt hij regelmatig betrapt tijdens deze bezigheden. Het vervolg lijkt gebruik te maken van dezelfde stealthy horror gameplay als het origineel. Als speler neem je het op tegen een AI die leert van jouw fouten en zo de tactiek van de speler steeds beter leert kennen. De AI zal zelfs gebruik maken van je successen en gaat jouw tactieken tegen je gebruiken.

Hello Neighbor 2 staat gepland voor een release in 2021.

Bron: PC Gaming Show

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hello Neighbor 2

Series

-

Uitgever

tinyBuild

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 december 2022

Ontwikkelaar

Eerie Guest

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord