Control
  • ONTWIKKELAAR Remedy
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe gratis gamemode beschikbaar voor Control

Er is vanaf nu een nieuwe gamemodus beschikbaar voor Control. Deze nieuwe modus is tijdens The Game Awards onthuld en heet Expeditions.

De gamemode werd in oktober al aangekondigd, maar het was tot vandaag nog niet duidelijk wanneer Expeditions zijn opwachting zou maken in Control. Aan die onzekerheid is nu een eind gemaakt, want de nieuwe gamemode is per direct gratis beschikbaar. Expeditions stelt gamers voor de taak om verschillende objectives te volbrengen binnen een bepaald tijdslimiet. In mijn review van Control was ik erg tevreden over de game.

De nieuwe gamemodus van Control is vanaf nu gratis beschikbaar. In maart 2020 volgt de eerste uitbreiding van de game dat The Foundation gaat heten.

BRON The Game Awards

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?