Shovel Knight: Treasure Trove

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe gratis DLC voor Shovel Knight: Treasure Cove

Yacht Club Games heeft twee nieuwe uitbreidingen aangekondigd voor Shovel Knight: Treasure Cove, genaamd Shovel Knight Showdown en Shovel Knight: King of Cards. Iedereen in het bezit van deze game krijgt de DLC gratis in een update, terwijl deze expansies ook los te koop zijn voor degene zonder de game.

Shovel Knight Showdown is een multiplayer gebaseerde brawler, waarin je een ridder kiest en daarmee de strijd aangaat met maximaal vier spelers. De uitbreiding heeft meer dan zestien beschikbare personages, die je allemaal een keer bent tegengekomen in de originele game. Favoriet Mona is ook van de partij. De DLC heeft ook een story modus en co-op, waarin je tegen computergestuurde tegenstanders vecht. Elk personage in deze DLC heeft een uniek verhaal aan zich gekoppeld.

Shovel Knight: King of Cards verteld het verhaal over King Knight en zijn avontuur. In deze uitbreiding zitten vier nieuwe werelden, dertig levels, nieuwe eindbazen en de unieke King Knight vaardigheden. King Knight heeft diverse nieuwe wapens die je kunt verzamelen. Er is in dit DLC-pakket ook een mini-game gebaseerd op een kaartspel aanwezig.

Wanneer deze uitbreidingen beschikbaar zijn is helaas nog niet bekend.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?