One Piece: World Seeker
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor One Piece: World Seeker

Bandai Namco Entertainment Europe heeft een gameplaytrailer uitgebracht voor One Piece: World Seeker. De trailer toont Luffy in actie en andere in-game mogelijkheden.

Zo zie je Luffy de wereld verkennen met zijn Gum-Gum fruit skills en wordt de actie modus, Haki, onthuld. Met Arm Haki wordt Luffy enorm sterk en overweldigt hij zijn vijanden met een overdaad aan kracht. Voor een voorzichtige aanpak heeft hij Observation Haki waarmee hij de tijd kan vertragen, vijanden met stealth kan uitschakelen en hen achter muren kan zien. Ook worden de Skill Tree en de Crafting/Cooking vaardigheden toegelicht. En voor het eerst wordt Luffy’s Fouth Gear modus getoond met nieuwe gevechtstechnieken en andere skills. Bekijk de video hier.

One Piece: World Seeker komt op 15 maart naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?