Sekiro: Shadows Die Twice
  • ONTWIKKELAAR From Software
  • RELEASEDATUM 22 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe gameplaytrailer Sekiro: Shadows Die Twice

Activision heeft een nieuwe gameplaytrailer van Sekiro: Shadows Die Twice uitgebracht. In deze trailer is te zien wat je allemaal van de nieuwste game van ontwikkelaar From Software kunt verwachten.

In Sekiro: Shadows Die Twice speel je een krijger wiens meester wordt ontvoerd en waarbij hij zelf voor dood wordt achtergelaten. Hij wordt gered door een mysterieuze figuur die zijn afgehakte arm vervangt door een multi-functionele prothese. Na zijn herstel gaat hij verder door het leven als Sekiro en is hij uit op wraak op de strijders die zijn meeste hebben meegenomen.

Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt op 22 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Activision

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?