Trailer: Nieuwe gameplaytrailer OlliOlli World onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 11 juni 2021 23:44

Tijdens de IGN Summer of Gaming 2021 presentatie zijn er nieuwe gameplaybeelden van OlliOlli World getoond. De trailer laat ons meer van de kleurrijke skateboard-game zien.

In de nieuwe trailer wordt nog maar eens duidelijk dat OlliOlli World zich op een opmerkelijke wijze onderscheidt van OlliOlli en OlliOlli2. Het zijn allemaal skateboard-games, maar bij OlliOlli World is er voor een compleet andere art style gekozen. Dit geeft meer ruimte om de personages meer karakter te geven. Een aantal maanden geleden werd OlliOlli World aangekondigd tijdens de Indie World Showcase. De nieuwe trailer vertelt ons iets meer over Radlandia, waar de game zich afspeelt en we zien de moves vanuit verschillende camerahoeken.

OlliOlli World heeft nog geen releasedatum. Het is dus nog even afwachten voor we weten wanneer we met de game aan de slag kunnen.

Bron: IGN
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OlliOlli World

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord