Trailer: Nieuwe gameplaybeelden voor A Plague Tale: Innocence

Geplaatst: 26 april 2019 13:50

Focus Home Interactive heeft een nieuwe trailer vrijgegeven waarin acht minuten aan gameplaybeelden van A Plague Tale: Innocence te zien zijn. De trailer geeft een mooi voorproefje van wat ons te wachten staat.

A Plague Tale: Innocence wordt ontwikkeld door Asobo Studio en speelt zich af in het middeleeuws Frankrijk. Het door oorlog verscheurde land heeft ook te kampen met een enorme rattenplaag en alle ellende die dat met zich meebrengt. In de trailer is een level te zien dat nog niet eerder getoond is en zien we hoe je gebruik moet maken van je omgeving, puzzels en hoe licht en donker een belangrijke rol spelen in de gameplay. Bekijk de ruim acht minuten aan gameplay in onderstaande trailer.

A Plague Tale: Innocence komt uit op 14 mei voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Bron: Koch Media
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Innocence

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 mei 2019

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord