Trailer: Nieuwe gameplaybeelden van The Surge 2

Geplaatst: 27 juni 2019 21:40
Aangepast: 27 juni 2019 21:40

Het duurt nog even voor The Surge 2 het levenslicht ziet, maar Focus Home Interactive heeft vandaag een gameplay video geplaatst waarin we diverse gameplay elementen te zien krijgen.

Tijdens de E3 kregen we al wat te zien van The Surge 2. Adam Hetenyi is Head Game Design bij ontwikkelaar Deck 13 en hij loodst ons in een nieuwe gameplay video door een deel van The Surge 2. In de video wordt onder meer getoond dat je eigenlijk altijd verschillende routes kunt bewandelen om een bepaald doel te bereiken. Ook zien we diverse vijanden voorbij komen. Tegenstanders die je verslaat laten implantaten of schema's achter om je eigen outfit en personage mee te versterken. Ook krijgen we inzicht in wat we allemaal kunnen verwachten in de straten van Jericho City.

Begin deze maand werd de releasedatum voor The Surge 2 bekendgemaakt. De game komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4 op 24 september.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Surge 2

Series

The Surge

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

24 september 2019

Ontwikkelaar

Deck13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord