Trailer: Nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2020 21:50

De tweede aflevering van Night City Wire is vanavond van start gegaan. In dit live-evenement heeft ontwikkelaar CD Projekt Red nieuwe gameplaybeelden getoond van Cyberpunk 2077.

Vanavond om 18:00 uur zijn er weer nieuwe details vrijgegeven van Cyberpunk 2077 tijdens Night City Wire. De eerste gameplaybeelden draaide om de achtergrondverhalen van de drie personages die je aan het begin van de game kunt kiezen. Zo ben je als Street Kid al gewend aan het buitenleven in Night City, terwijl je als Nomad Night City nog moet bereiken. Een Nomad heeft weer het voordeel dat hij bekend is in de Badlands, het woestijngebied van Cyberpunk 2077. Als Corporate ben je ook bekend met Night City, maar dan in het bedrijfsleven. Elk achtergrondverhaal beïnvloedt de gameplay, de personages die je ontmoet en de dialoogopties. Ook is er tijdens deze aflevering meer verteld over de muziek in Cyberpunk, die gemaakt is in samenwerking met de Zweedse band Refused. In de game wordt hun muziek bespeeld door de fictieve band SAMURAI met Johnny Silverhand als voorman. Het evenement werd afgesloten met extra gameplaybeelden die gericht waren op het wapengebruik in de game. Zo heb je verschillende categorieën wapens, zoals de Power Weapons, Tech Weapons en Smart Weapons, die ieder een eigen voordeel met zich meebrengen. Daarnaast kun je vuurwapens upgraden met attachments en software mods.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Wanneer de next-gen consoles uitgebracht zijn, is Cyberpunk 2077 ook daarop speelbaar.

Bron: Cyberpunk 2077
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord