Cyberpunk 2077
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden van Cyberpunk 2077

De tweede aflevering van Night City Wire is vanavond van start gegaan. In dit live-evenement heeft ontwikkelaar CD Projekt Red nieuwe gameplaybeelden getoond van Cyberpunk 2077.

Vanavond om 18:00 uur zijn er weer nieuwe details vrijgegeven van Cyberpunk 2077 tijdens Night City Wire. De eerste gameplaybeelden draaide om de achtergrondverhalen van de drie personages die je aan het begin van de game kunt kiezen. Zo ben je als Street Kid al gewend aan het buitenleven in Night City, terwijl je als Nomad Night City nog moet bereiken. Een Nomad heeft weer het voordeel dat hij bekend is in de Badlands, het woestijngebied van Cyberpunk 2077. Als Corporate ben je ook bekend met Night City, maar dan in het bedrijfsleven. Elk achtergrondverhaal beïnvloedt de gameplay, de personages die je ontmoet en de dialoogopties. Ook is er tijdens deze aflevering meer verteld over de muziek in Cyberpunk, die gemaakt is in samenwerking met de Zweedse band Refused. In de game wordt hun muziek bespeeld door de fictieve band SAMURAI met Johnny Silverhand als voorman. Het evenement werd afgesloten met extra gameplaybeelden die gericht waren op het wapengebruik in de game. Zo heb je verschillende categorieën wapens, zoals de Power Weapons, Tech Weapons en Smart Weapons, die ieder een eigen voordeel met zich meebrengen. Daarnaast kun je vuurwapens upgraden met attachments en software mods.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Wanneer de next-gen consoles uitgebracht zijn, is Cyberpunk 2077 ook daarop speelbaar.

BRON Cyberpunk 2077

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?