Trailer: Nieuwe gameplaybeelden van Amnesia: Rebirth uitgekomen

Geplaatst: 2 oktober 2020 12:35
Aangepast: 2 oktober 2020 15:34

Er zijn nieuwe gameplaybeelden verschenen van de horror-game Amenesia: Rebirth. De trailer is geplaatst op het YouTube-kanaal van nieuwsplatform IGN.

Amnesia Rebirth werd eerder dit jaar aangekondigd door ontwikkelaar Frictional Games. De game is het vervolg op Amnesia: The Dark Descent dat tien jaar eerder uitkwam op de pc. Rebirth heeft een nieuw hoofdpersonage, Tasi Trianon, die in een afgelegen Algerijnse woestijn haar verleden moet zien te achterhalen. De video duurt ongeveer vijf minuten en toont vooral hoe de puzzels in de game werken, maar de trailer laat ook wat spannende momenten uit Amnesia: Rebirth zien. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Amnesia: Rebirth komt 20 oktober uit op de pc en PlayStation 4.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amnesia: Rebirth

Series

-

Uitgever

Frictional Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 oktober 2020

Ontwikkelaar

Frictional Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord