RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival, Third-Person Shooter, Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Returnal tonen wereld

Er zijn onlangs nieuwe beelden van Returnal vrijgegeven. Deze nieuwe gameplaybeelden tonen de wereld van Atropos.

Afgelopen zomer werd tijdens de livestream van Sony PlayStation de survival shooter Returnal aangekondigd. Helaas werd begin dit jaar bekendgemaakt dat Returnal wordt uitgesteld naar april. In de tussentijd hebben we wel al de eerste gameplaybeelden van Returnal mogen zien. Deze toonde ons de verschillende wapens die we straks kunnen gebruiken. Inmiddels heeft Sony nieuwe beelden van de game vrijgegeven. In deze nieuwe trailer kunnen we meer zien van Atropos, de wereld waar Returnal zich afspeelt. Zo zien we enkele verschillende biomen en weersomstandigheden, maar ook een aantal van de vreemde buitenaardse wezens die we er tegen kunnen komen.

Returnal verschijnt 30 april voor de PlayStation 5.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?