New Pokémon Snap

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden New Pokémon Snap onthuld

Het 25-jarig bestaan van Pokémon werd vandaag gevierd met een presentatie. Hierbij werd geopend met nieuwe informatie en gameplaybeelden van New Pokémon Snap.

Eerder leerden we al dat New Pokémon Snap een bepaalde vorm van online support krijgt. In de trailer zien we nieuwe beelden van de game waarin je allerlei Pokémon op de gevoelige plaat moet zich vast te leggen. Daarnaast worden een aantal details bekendgemaakt. Bijvoorbeeld dat er een nieuw soort voorwerp is om te gooien waarmee je Pokémon kunt laten oplichten. Ook worden een aantal van de personages uit de game geïntroduceerd.

New Pokémon Snap staat gepland voor een release op 30 april voor de Nintendo Switch.

BRON Pokémon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?