Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order
  • ONTWIKKELAAR Team Ninja
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juli 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe gameplay video voor Marvel Ultimate Alliance 3

Er is een nieuwe gameplay video geplaatst voor Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Het YouTube-kanaal Game Informer mocht zeven minuten gameplay van de nieuwe Marvel game laten zien.

De gameplay video laat een kort overzicht van een aantal karakters en hoofdstukken zien. Ook krijg je een glimps te zien van de Infinity trials, een andere modus in de game waar je in levels die je al eerder gespeeld hebt sterker kan worden en extra items kan vinden. Je kan de video van Game Informer hieronder bekijken.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt dit jaar uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?