Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe gameplay trailer Death Stranding getoond op gamescom

Als klap op de vuurpijl betrad niemand minder dan Hideo Kojima het podium tijdens de openingspresentatie van gamescom. Tijdens deze presentatie werden ook twee nieuwe trailers van Death Stranding getoond.

De eerste trailer laat ons kennis maken met een nieuw personage dat 'Mama' heet. Zij is verbonden met een foetus die in een andere wereld leeft. Dit maakt dat zij gevangen zit en niet weg kan. Trailer nummer twee bevatte nieuwe gameplaybeelden. Niet alleen maakte de host van Opening Night Live, Geoff Keighley, zijn opwachting als cameo in de game, ook kun je plassen. Ja, dat lees je goed. En het heeft nog een functie ook. Bekijk hieronder de nieuwe Death Stranding trailers.

Er wordt momenteel door Hideo Kojima en consorten de laatste hand gelegd aan Death Stranding. De game staat gepland voor een release op 8 november 2019 voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?