XCOM: Chimera Squad

  • Ontwikkelaar Firaxis Games
  • Eerste releasedatum 24 april 2020
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe game XCOM: Chimera Squad verschijnt volgende week

Goed nieuws voor fans van de XCOM-franchise! De nieuwe game XCOM: Chimera Squad verschijnt namelijk volgende week.

In deze donkere tijden is er toch ook nog goed nieuws te vinden. Het kwam als een complete verrassing, maar er is een nieuwe XCOM-game in aantocht. Firaxis Games en 2K Games hebben namelijk onlangs de nieuwe game XCOM: Chimera Squad aangekondigd. Deze game vindt vijf jaar na de gebeurtenissen uit XCOM 2: War of the Chosen plaats. Het verhaal volgt een groep van elf verschillende menselijke en alien personages die een speciaal team vormen die de Chimera Squad wordt genoemd. Zij hebben de ondankbare taak om de aarde te beschermen nadat deze eindelijk vrede gevonden heeft. XCOM: Chimera Squad speelt iets anders dan de vorige delen uit de serie. Zo is de game nog steeds turn-based, maar heeft Chimera Squad een heel ander tempo doordat je gedurende gevechten de volgorde van beurten kunt wijzigen.

XCOM: Chimera Squad verschijnt 24 april voor de pc via Steam.

BRON Firaxis Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?