Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe Dynasty Mode komt naar Total War: Three Kingdoms

Volgende week verschijnt er een spiksplinternieuwe modus voor Total War: THREE KINGDOMS. Bovendien is deze nieuwe toevoeging volledig gratis verkrijgbaar.

Creative Assembly en Feral Interactive zijn voor deze nieuwe modus de samenwerking aangegaan met Intel, dat intensief heeft meegewerkt aan de Dynasty Mode. In deze nieuwe modus neem je het op tegen waves van vijanden en moet je zo lang mogelijk zien te overleven. Een beproefd concept dat we ook van veel andere franchises kennen. Als je van een beetje uitdaging houdt, dan kun je zelf instellen hoe groot de hordes met vijanden zijn en kunt je het opnemen tegen 960 vijanden per unit. Een maand geleden bracht de nieuwe Reign of Blood uitbreiding ook behoorlijk wat bloedvergieten met zich mee.

De gloednieuwe Dynasty Mode is vanaf 8 augustus gratis beschikbaar voor Total War: THREE KINGDOMS.

BRON Creative Assembly

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?