Trailer: Nieuwe details en releasedatum Little Town Hero onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 5 september 2019 01:22

Tijdens de meest recente Nintendo Direct zijn nieuwe details en de releasedatum van Little Town Hero onthuld. We kunnen de game volgende maand al verwachten.

Little Town Hero is de nieuwste game van ontwikkelaar Game Freak. Die kennen we natuurlijk allemaal van de Pokémon-games. Game Freak komt nu echter met een nieuwe RPG die een iets andere stijl heeft dan Pokémon. In Little Town Hero speel je een jongeman uit een vredig dorpje. Wanneer dat dorpje op een dag wordt aangevallen door een enorm monster, is het aan jou de taak om je dorpje te beschermen. Om gevechten te winnen, kun je verschillende dingen doen. Een daarvan is het inzetten van ideeën. Daarnaast kun je je ook over het slagveld bewegen om de hulp te zoeken van andere dorpsbewoners die je kunnen helpen tijdens je gevecht. Naast dit gevechtssysteem werd ook onthuld dat bijna alle muziek in de game is gecomponeerd door Toby Fox, de bedenker van de indie-hit Undertale.

Little Town Hero verschijnt 16 oktober op de Nintendo Switch. De game is later vandaag al vooruit te bestellen in de Nintendo eShop.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Town Hero

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

16 oktober 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord