Days Gone
  • ONTWIKKELAAR SIE Bend Studio
  • RELEASEDATUM 26 april 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG, Survival horror
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Nieuwe Days Gone trailer duikt in Deacon's verleden

Een nieuwe trailer van Days Gone neemt ons mee in het verleden van protagonist Deacon St. John. Ooit beleefde hij de gelukkigste dag van zijn leven, maar dat lijkt nu verder weg dan ooit.

Tot nu toe kwam Deacon St. John over als een koele kikker, die zich het meest op zijn gemak voelt als hij op zichzelf is. In deze nieuwe trailer blijkt dat toch anders te zitten. De situatie waarin hij zich nu bevindt werd voorafgegaan door een trouwerij met zijn aanstaande, Sarah Whitaker. St. John keert terug naar de kerk waar hij het jawoord gaf en staat oog in oog met terugblikken naar het huwelijk. Zijn emotionele flashback wordt ruw verstoord door bendeleden die hem en de vervallen kerk te grazen nemen.

Days Gone komt op 26 april uit voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?