Trailer: Nieuwe carrièremodus-trailer UFC 4 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2020 17:22

EA SPORTS heeft een nieuwe UFC 4-trailer onthuld dat zich vooral richt op de carrièremodus van de game. De modus heeft voor deze editie veel aandacht gehad van het ontwikkelteam bij EA SPORTS.

Nu de releasedatum van UFC 4 begint te naderen komt er steeds meer nieuws naar buiten over de game. Recent werden er al nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van de vechtgame, maar deze keer verlegd EA SPORTS de focus naar de carrièremodus die een flinke make-over heeft gehad. Een UFC-kampioen wordt je natuurlijk niet zomaar, dus is het belangrijk om goed na te gaan welke keuzes je maakt om dat doel te bereiken. Je wordt hierin begeleid door coach Davis die er samen met jou alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij naar huis gaat met die felbegeerde riem om je middel.

UFC 4 verschijnt op 14 augustus op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: EA SPORTS
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UFC 4

Series

UFC

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 augustus 2020

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord