UFC 4
  • ONTWIKKELAAR EA Vancouver
  • EERSTE RELEASEDATUM 14 augustus 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting, Sport
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe carrièremodus-trailer UFC 4 onthuld

EA SPORTS heeft een nieuwe UFC 4-trailer onthuld dat zich vooral richt op de carrièremodus van de game. De modus heeft voor deze editie veel aandacht gehad van het ontwikkelteam bij EA SPORTS.

Nu de releasedatum van UFC 4 begint te naderen komt er steeds meer nieuws naar buiten over de game. Recent werden er al nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van de vechtgame, maar deze keer verlegd EA SPORTS de focus naar de carrièremodus die een flinke make-over heeft gehad. Een UFC-kampioen wordt je natuurlijk niet zomaar, dus is het belangrijk om goed na te gaan welke keuzes je maakt om dat doel te bereiken. Je wordt hierin begeleid door coach Davis die er samen met jou alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij naar huis gaat met die felbegeerde riem om je middel.

UFC 4 verschijnt op 14 augustus op de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON EA SPORTS

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?