Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe beelden Wild Area van Pokémon Sword en Shield verschenen

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Wild Area in Pokémon Sword en Shield. De video is onlangs uitgebracht op een exclusief Japans platform en is nu ook op YouTube te vinden.

De Wild Area is een gebied in de nieuwe generatie Pokémon games, Pokémon Sword en Pokémon Shield. De Wild Area is de plek waar trainers nieuwe Pokémon kunnen vangen in de game. Dit kunnen ze op de klassieke manier doen door in het gras te lopen, maar in de Wild Area lopen de Pokémon ook gewoon rond. Welke Pokémon je in de Wild Area kan vinden liggen aan de weersomstandigheden en het tijdstip van het gebied. De nieuwe beelden tonen een aantal van die weersomstandigheden. Zo is er een regenbui en een zandstorm in de video te zien. Je kan de volledige video hieronder bekijken.

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?