Trailer: Nieuwe beelden Wild Area van Pokémon Sword en Shield verschenen

Geplaatst:

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de Wild Area in Pokémon Sword en Shield. De video is onlangs uitgebracht op een exclusief Japans platform en is nu ook op YouTube te vinden.

De Wild Area is een gebied in de nieuwe generatie Pokémon games, Pokémon Sword en Pokémon Shield. De Wild Area is de plek waar trainers nieuwe Pokémon kunnen vangen in de game. Dit kunnen ze op de klassieke manier doen door in het gras te lopen, maar in de Wild Area lopen de Pokémon ook gewoon rond. Welke Pokémon je in de Wild Area kan vinden liggen aan de weersomstandigheden en het tijdstip van het gebied. De nieuwe beelden tonen een aantal van die weersomstandigheden. Zo is er een regenbui en een zandstorm in de video te zien. Je kan de volledige video hieronder bekijken.

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Shield

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord