Video: Nieuwe beelden verschenen van KartRider: Drift

Geplaatst:
Aangepast: 15 november 2019 15:16

Er zijn alweer nieuwe beelden verschenen voor de gratis racegame op de Xbox, KartRider: Drift. De video is op het YouTube-kanaal van gameplatform IGN uitgebracht.

KartRider: Drift is een nieuwe racegame die gisteren werd aangekondigd tijdens de Inside Xbox livestream op X019. Nu is er alweer een nieuwe trailer van de game uitgekomen. IGN laat in een korte trailer van bijna drie minuten zien hoe een race in KartRider: Drift eruitziet. De video speelt zich af op een bostrack van de game. Ook laat de video een aantal items zien die in de game voorkomen, zoals een soort snaai die degene voor je laat crashen of een item die je tegenstanders vastzet in water waar zij dan uit moeten ontsnappen. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

KartRider: Drift komt volgend jaar uit op de Xbox One en pc. Je kan je nu wel al opgeven voor een beta die in december plaatsvind.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot KartRider: Drift

Series

-

Uitgever

Nexon America

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile

Releasewindow

12 januari 2023

Ontwikkelaar

Nexon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord