Trailer: Nieuwe beelden van Remothered: Broken Porcelain

Geplaatst:
Aangepast: 31 augustus 2020 19:42

Modus Games heeft een nieuwe teaser trailer van de psychologische horror game Remothered: Broken Porcelain uitgegeven. Je kunt hem nu op YouTube bekijken.

De trailer duurt maar anderhalve minuut, dus het geeft niet al te veel weg over de game. Hij vertelt het verhaal over de ontmoeting tussen hoofdpersonage Jennifer en haar verlegen metgezel Lindsay. Het laat de beste en de slechtste momenten zien uit het leven van Jennifer in de Ashmann Inn en haar relatie met Lyn. En natuurlijk krijg je hints naar de verschrikkingen die haar nog te wachten staan. De ontwikkelaar van de game heeft het horror gehalte in deze opvolger omhoog gezet, zodat je nog meer in het verhaal gezogen wordt en nog verder op het puntje van je stoel gaat zitten. Nieuwe gameplay- en storytelling elementen moeten ervoor zorgen dat de game enger en spannender gaat zijn dan zijn voorganger: Remothered: Tormented Fathers uit 2018.

Remothered: Broken Porcelain gaat verschijnen op 20 oktober 2020 voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Remothered: Broken Porcelain

Series

-

Uitgever

Modus Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 oktober 2020

Ontwikkelaar

Stormind Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord