Check al onze gamescom content hier!
Resident Evil 2: Remake
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • RELEASEDATUM 25 januari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Survival horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe beelden Resident Evil 2 doen verlangen naar meer

Hoewel ik het al bijna in mijn broek doe van de nieuwste trailer, doen de beelden mij verlangen naar meer. Op de Tokyo Game Show kregen wij weer meer te zien van Resident Evil 2's remaster.

In de trailer zien we prachtig opgepoetste beelden van niemand minder dan Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Ook komen er een aantal oud bekenden zoals Ada Wong voorbij. De remaster werd met een hoop bombarie aangekondigd en met goede reden. Het origineel was namelijk erg goed. Als ik zo naar de beelden kijk, dan is de remaster minstens net zo goed!

De remaster van Resident Evil 2 verschijnt op 25 januari 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Gamespot

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?